Reünie voor cavaleristen en beëdiging RHB

Op donderdagmiddag 13 september 2018 worden in de stad Amersfoort nieuwe regimentsleden beëdigd op de standaard van het Regiment Huzaren van Boreel. Aansluitend wordt er ’s avonds voor alle cavaleristen (actief dienend, FLO, dienst verlaten, oud-dienstplichtig, reservist) een reünie georganiseerd op de Bernhardkazerne.

Het thema van de reünie is het met elkaar delen van uitzendervaringen. Er worden gesprekshoeken ingericht voor de veteranen van de Bosnië-, Irak-, Afghanistan-, Mali- en Individuele VN-missies, en voor de oudgedienden van de Noord-Duitse Laagvlakte tijdens de Koude Oorlog. Belangstellenden van alle cavalerieregimenten zijn hierbij van harte uitgenodigd. Nadere bijzonderheden volgen z.s.m. Inschrijving voor deelname aan de reünie is mogelijk vanaf 10 juni via de website www.huzarenvanboreel.nl

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.