Reünie cavalerie, schrijf je nu in!

We willen graag onze jonge, actief dienende Regimentsgenoten betrekken bij deze happening. Er is besloten dat actief dienende kpls en manschappen zonder kosten kunnen deelnemen; wel aanmelden via reunie2018@huzarenvanboreel.nl (naam, rang, ehd). Andere deelnemers melden zich aan via de website of link hieronder

Wij vinden het prettig als je je van te voren aanmeldt (denk bijv. aan reserveren Klasse I).

Donderdag 13 september, voor alle cavaleristen (actief dienend, FLO, dienst verlaten, oud-dienstplichtig, reservist) van alle cavalerieregimenten; REÜNIE op de Bernhardkazerne.

Het thema is het met elkaar delen van uitzendervaringen. Er worden gesprekshoeken ingericht voor veteranen van de Bosnië-, Irak-, Afghanistan-, Mali- en Individuele VN-missies, en voor de oudgedienden van de Noord-Duitse Laagvlakte tijdens de Koude Oorlog.

Aanvang 18:00u, einde 22:00u 

Vragen: reunie2018@huzarenvanboreel.nl

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.