Veteranenlezing ‘Relaties onder vuur. Samen aan zet.’

Op maandagmiddag 5 november a.s. organiseert het Veteraneninstituut, samen met de NLVD, de jaarlijkse Veteranenlezing. Met het thema ‘Relaties onder vuur. Samen aan zet.’ gaat de lezing dit jaar over de belangrijke rol van het thuisfront in het leven van de veteraan.

De minister van Defensie verzorgt het welkomstwoord, waarna psychiater Bram Bakker, thuisfronter Ingrid van Duren (moeder van veteraan Rob Severs), maatschappelijk werker Wietse Verhaar en majoor Gwenda Nielen verder op het thema ingaan. De dag wordt muzikaal afgesloten door zangeres Do.
 
Voor verdere info zie info hieronder.Uitnodiging_Veteranenlezing 2018

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.