Regimentsdiner onderofficieren RHB

Op 12 december werd in Stroe het onderofficiersdiner Regiment Huzaren van Boreel gehouden ter gelegenheid van de 205e verjaardag van het ons Regiment.

Ongeveer 160 onderofficieren in werkelijke dienst en ‘afgezwaaid’ gaven acte de presence. Ook een delegatie van AufklärungsLehrBattallion 6 uit Lünenburg was aanwezig. De avond was georganiseerd door Jack van Egmond en waarnemend Regimentsadjudant Johan de Jongh. Tijdens de avond werd nog getracht contact te leggen met onze Regimentsadjudant Mike Helms, die herstellende is van een operatie. Dit lukt door slecht verbinding niet. Wel werden what’s appjes uitgewisseld en liet hij iedereen groeten en een mooie avond toe wensen. Ook hier de gebruikelijke eerbetonen aan Koningshuis en onze gevallenen en een toespraak van onze RC. En… onze familievertegenwoordiger en Regimentsoog slaagde er dit keer wel in om de fles met een paar tikken te chabreren, zodat geproost kon worden op de band tussen familie Boreel en ons Regiment. Aan het einde van de avond werd door de RC nog de zilveren medaille uitgereikt voor 24 jaar trouwe en eerlijke dienst aan Adjudant Marc Hammink. Hij had speciaal gevraagd om deze medaille voor het front het Regiment en zijn collega’s te mogen ontvangen en daar gaf de Regimentsleiding natuurlijk graag gehoor aan. Met daverend applaus en BOREEL-geroep werd Adj. Marc Hamming gefeliciteerd. Kameraadschappelijke Boreel-avond. Klasse!

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.