Bericht uit Mali

Een verkenningspeloton van 104 JVE bevindt zich op dit moment in Mali. Van de PC ontvingen we onderstaand bericht:

Als pelotonscommandant van een verkenningspeloton van 104 JVE zit ik momenteel met mijn peloton als onderdeel van de LRRPTG van MINUSMA in Mali. We hebben hier samen een geweldige tijd gehad, veel geleerd en goed werk kunnen leveren.


Als cavaleristen binnen een groep Task Force, die grotendeels gedomineerd werd door Luchtmobiele infanteristen, hebben we ons goed kunnen onderscheiden door datgene te doen waar we goed in zijn; Het vergaren van informatie in het menselijke domein.
Ons regimentsgevoel werd daarbij extra versterkt door de persoonlijke kaart die we van de regimentsadjudant hebben ontvangen en de verbondenheid die we vanuit het Eskadron ervaren hebben. Als trotse Huzaren van Boreel hebben we daarom dan ook een Regimentsfoto gemaakt van de aanwezige regimentsgenoten. Deze wil ik hierbij graag met u delen.

We zien u in Nederland vast en zeker weer bij een volgende regimentsaangelegenheid.
Boreel!

Elnt W.R. (Wouter) van Zwieten.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.