Midzomernacht BBQ 43 BVE

Op 27 juni hield 43 Brigade Verkennings Eskadron uit Havelte haar jaarlijkse Sonnewende feest, de roemruchte Midzomernacht BBQ. In aanwezigheid van vele oudgedienden en enkele oudere veteranen werd in de ‘RecceHide’ het glas geheven op kameraadschap, inzet en reccespirit. Opvallend was dat vele aanwezigen (die bijvoorbeeld nu dienden in andere eenheden), stelden dat de interne sfeer van 43 BVE bij geen enkele andere eenheid te vinden was. Opmerkelijk was ook de draagbare militaire mobiele bierflesverstrekker. Zelf gemaakt door enkele ingenieuze verkenners. Als je een fles bier eruit pakte, verscheen automatisch een nieuwe. Geweldige uitvinding! Boreel

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.