Erecouloir Prinsjesdag (dinsdag 17 september 2019)

Er bestaat een mogelijkheid voor veteranen van ons Regiment (uit dienst maar ook actief dienenden) deel uit te maken van het erecouloir tijdens Prinsjesdag. Eerdere jaren hebben al een aantal van ons daaraan deelgenomen.

Heb je (weer) interesse om hier deel van uit te maken, geef je dan op. Het is een indrukwekkende ervaring, samen met al de andere veteranen opgesteld te staan.

De beschikbare plaatsen worden door het Veteranen Platform evenredig over de aangesloten verenigingen verdeeld; aanmelden wil dus NIET zeggen dat je ook mee kan doen. Uitsluitsel hierover zal waarschijnlijk na half augustus gegeven worden. Onze Vereniging kan max. 8 personen aanmelden. Lees ook de bijlagen hieronder m.b.t. tenue (003-2018) en onderscheidingen (004-2018). Omdat wij geen “net” Verenigingstenue hebben geldt hier dus “algemeen net veteranentenue of donker kostuum (géén spijkerbroek)”.

AANMELDINGEN (i.v.m. verlof vóór 24 juli) d.m.v. email met onderstaande gegevens naar H.d.Haas.01@mindef.nl o.v.v. “Erecouloir Prinsjesdag”:

  • Naam
  • Voorletter(s)
  • Adres
  • Postcode
  • Woonplaats
  • Mob.nr.
  • Nummer veteranenpas (= regnr of PS-nr)

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.