Witte Anjerprijs 2019

In 2018 werd voor het eerst de Witte Anjer Prijs uitgereikt. De prijs is in het leven geroepen door het Nationaal Comité Veteranendag om mensen of een organisatie die veel voor veteranen doen, in welk opzicht dan ook. Uit de bijna 100 voordrachten werden de een top 20 geselecteerd waaruit de uiteindelijke winnaar van de Witte Anjer werd gekozen.

Dit jaar was ook Carla de Vet voorgedragen door haar kinderen Bernice, Philine en Sebastiaan. Indië-veteraan Gerard van der Lee en onze RC hebben deze voordracht met een brief ondersteund. Carla was één van de 20 geselecteerden….

Op 20 juni zijn de genomineerden uitgenodigd voor de bekendmaking van de winnaar en de uitreiking van de Witte Anjer in Hotel des Indes in Den Haag. Uiteindelijk is de keus gevallen op veteraan Maaike Hoogewoning maar het verhaal van Carla kreeg, samen met nog twee andere voordrachten, wel speciale aandacht.

Carla, van harte gefeliciteerd met de nominatie, zeker verdiend!

Witte_Anjer_Carla

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.