In memoriam wachtmeester Niek Steenhuis

Het Regiment Huzaren van Boreel condoleert familie, vrienden en eskadronskameraden van wmr Steenhuis met diens plotseling overlijden als gevolg van een motorongeluk. We herinneren hem als een professioneel en toegewijde onderofficier en trouwe kameraad.

In memoriam,

Intens verdrietig en vol onbegrip moeten wij melden dat de wmr Niek Steenhuis op 26 jarige leeftijd afgelopen donderdag om het leven is gekomen bij een verkeersongeval.
Wmr Niek Steenhuis is begonnen als huzaar verkenner bij 43BVE en heeft zich opgewerkt tot onderofficer van de cavalerie verkenning.
Eerst heeft hij gewerkt als Fennek chauffeur en is later doorgegroeid als korporaal schutter.
Vanaf dag één viel hij direct op door zijn enthousiasme en gedrevenheid.
Deze eigenschappen brachten dat hij zich in deze periode snel heeft doorontwikkeld tot communicatie specialist en RAVEN operator.
In deze hoedanigheid heeft hij deelgenomen aan Compagnie In De West in 2014 en is hij op uitzending geweest onder SOLTG naar Mali in 2016.
Met deze ervaring en kennis op zak is hij gestart aan de KMS en heeft deze afgerond als Best Man van zijn lichting.
Na de succesvolle afronding van de VTO Verkenning is Niek in juni van dit jaar wederom bij 43BVE aan de slag gegaan als wachtmeester.
Hij was een op en top professionele militair, buitengewoon vakbekwaam en een echte leider.
Naast het feit dat hij zeer gedreven was in zijn vak kon hij zeer goed omgaan met mensen.
De combinatie van zijn professionaliteit en collegialiteit maakte dat hij gewaardeerd werd door iedereen ongeacht rang of stand.
Collega en kameraad Niek zal ontzettend gemist worden door allen om hem heen. Onze steun gaat uit naar zijn familie, vrienden en collega’s.

Voor diegene die graag een laatste groet wil brengen aan Niek, is iedereen welkom op de uitvaart.
de uitvaart zal plaatsvinden op Donderdag 26 September 2019 om 13:00 uur.
Aansluitend is er een samenkomst voor huidig personeel en oud personeel van 43BVE in onze Recce Hide, tevens is er op locatie een maaltijd in de vorm van een Indische rijsttafel ter beschikking gesteld.

Adres van de locatie van de uitvaart is als volgt:
Begraafplaats Zevenberg
Fluitenbergseweg 30
7931 TB Fluitenberg

Er is een mogelijkheid om vanaf de kazerne richting de begraafplaats met touringcar te verplaatsen, als u hiervan gebruik wil maken gaarne aanmelden bij onderstaand contactpersoon.
De touringcar zal omstreeks 11:30 vertrekken van “gebouw T” achteraan op de kazerne, daar kunt u gaan verzamelen en u aanmelden bij genoemd contactpersoon.

Voor de mensen die gebruik willen maken van het vervoer dmv van touringcar en/of de maaltijd, gaarne aanmelden voor Dinsdag 24 September 2019 12:00 uur.
Geef hierbij aan waar u gebruik van wil maken dit in verband met de aanvragen die moeten worden gedaan.

Gegevens Contact persoon:

Korporaal 1 Marco Ray

GSM:0642713714 (Telefonisch, Whatsapp, SMS)
Email: Mph.ray@mindef.nl
Marcophray@gmail.com

(bron: FB-pagina 43BVE)

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.