Commando-overdracht 11 BVE

Dinsdag 1 oktober heeft het Opperhoofd van 11BVE, majoor Jon Leijh, na bijna 6 jaar zijn functie overgedragen aan stam- en ranggenoot majoor Chris Conradie die de stam vanaf vandaag zal commanderen. Majoor Leijh begon als Opperhoofd van 103JVE dat later werd omgevormd tot 11BVE en van het JISTARC verhuisde naar de Luchtmobiele brigade in Schaarsbergen.
Majoor Leijh werd tijdens de receptie in het zonnetje gezet door zijn brigadegeneraal, generaal Smits. Onze RC, kol Hans van Dalen, reikte de majoor de Legpenning in Zilver uit voor zijn verdienste. RA, Mike Helms, reikte zijn persoonlijke coin uit aan de majoor. Naast al dit moois kreeg de scheidende commandant tal van cadeaus van collega’s, vrienden en familie.
Ook het nieuwe Opperhoofd werd uiteraard niet vergeten, kreeg tal van cadeaus en werd veel succes gewenst met zijn nieuwe functie.
Foto’s: RegimentsOog

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.