Diner du Corps onderofficieren

Lees hieronder de uitnodiging en de toelichting voor het diner dat gehouden zal worden op 31 oktober te Stroe.

Om de doelgroep voor wie de uitnodiging voor het Regimentsdiner Onderofficieren Regiment Huzaren van Boreel bedoeld is duidelijk te maken, het volgende;

Gezien de grote diversiteit aan eenheden die het regiment op dit moment rijk is en de vele onderofficieren van andere wapens en dienstvakken die daar dienen cq. gediend hebben, blijkt het nagenoeg onmogelijk eenieder persoonlijk uit te nodigen. Dit geldt ook voor de diversiteit aan leden binnen de Vereniging Huzaren van Boreel.

Deze uitnodiging is van toepassing voor alle onderofficieren die op dit moment dienen bij 11/42/43BVE, 414 PzBtl, 101 StSt Esk JISTARC, 104 IVE, 105 FHE, 106 InlE, Divi, Cavalerie Ere Escorte en Fanfare Korps Bereden wapens.

Tevens voor onderofficieren Cavalerie, ex-onderofficieren Cavalerie, onderofficieren BD Cavalerie die ooit gediend hebben bij een Cavalerie eenheid van het Regiment Huzaren van Boreel (minus die ex onderofficieren die nu Officier zijn bij RHvB) en onderofficieren van andere wapens en dienstvakken die ooit bij een eenheid van het Regiment Huzaren van Boreel hebben gediend en lid zijn van de Vereniging Huzaren van Boreel.

Uitzonderingen en persoonlijke uitnodigingen d.z.v. de RA.

Diner_oon_2019_alg

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.