Diner de Corps Huzaren en Korporaals

Impressie van het DdC Huzaren en Korporaals gisteravond in Stroe. Dit jaar alweer de vierde editie van dit diner. Ook dit jaar weer goed geregeld, een erg goede opkomst van de mannen van 11BVE, 42BVE, 43BVE, 104JVE, 4./414 Pzbtl en oud gedienden.
Dit jaar de laatste keer voor onze RA Mike Helms die zijn functie overdraagt aan Johan de Jongh later deze week. Mike werd in het zonnetje gezet door de eenheden die hem twee mooie cadeaus hebben aangeboden. Ook de laatste keer van onze Jack, die eind deze week met FLO gaat.
Onze RC, kol Hans van Dalen, hield een mooie speech waarbij hij aanhaalde dat ons Standaard het opschrift Uruzgan gaat krijgen volgend jaar.
Dit jaar geen sabreren van een fles champagne door onze Regiments-arts Jaap Boreel maar de belofte dat er volgend jaar vrouwelijk schoon aanwezig zal zijn bij dit diner. Chapeau!

Foto’s: RegimentsOog en RC

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.