Nieuwe Regimentsadjudant

Het Regiment Huzaren van Boreel heeft een nieuwe Regimentsadjudant. Tijdens het onderofficiersdiner heeft onze zeer gewaardeerde Mike Helms zijn stok en functie overgedragen aan Johan de Jongh. Mike werd natuurlijk overladen met complimenten en cadeaus en namens ons Regiment heeft hij een gegraveerde sabel ontvangen. Van het onderofficierkorps RHB kreeg hij een tweede sabel. Geëmotioneerd bedankt Mike Helms iedereen voor alle steun die hij heeft mogen ontvangen tijdens zijn 5 1/2 jaar als RA. Hij droeg alle Regimentsleden vervolgens op om Johan de Jongh op dezelfde wijze te steunen. Txs Mike. Voor alles wat je gedaan hebt voor ons Regiment en voor wie je bent als mens.

Het complete onderofficierskorps RHB werd daarna door de RC bedankt voor hun compassie en inzet voor het Regiment door het toekenen van de Regimentslegpennjng in Zilver. Hun inzet, vorming en toewijding zijn immers doorslaggevend bij de operationele missies, opleidingen, trainingen, wedstrijden en gereedstellingsactiviteiten van onze Regimentseenheden. De inscriptie op de legpenning luidt: ‘Het Bloed van Boreel’, waarmee weerspiegelt wordt dat de RHB onderofficieren de pilaren van onze constructie zijn, de hoekstenen van een gebouw, de ballen van een mannenlichaam en het hart van ons Regiment. 

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.