Diner de Corps onderofficieren

Impressie van het Diner de Corps ter gelegenheid van het 206 bestaan van ons Regiment. Er waren 160 (oud) onderofficieren naar dit diner gekomen om gezamenlijk de verjaardag van ons Regiment te vieren. Dit jaar een hele bijzondere editie: onze Regimentsadjudant Mike Helms heeft zijn functie overgedragen aan Johan de Jongh. Mike kreeg vele warme woorden toebedeeld door de verschillende aanwezigen, o.a. onze Wapenoudste generaal van Keulen en onze Regimentscommandant kolonel Hans van Dalen. Uiteraard kreeg Mike ook vele cadeaus voor zijn vele werk de afgelopen vijf en half jaar. Mike, enorm bedankt voor je inzet en tijd de afgelopen jaren!!! Johan, veel succes als onze nieuwe RA!!!

Naast de functie wisseling werd er ook aandacht geschonken aan onze Jack die op vrijdag met FLO gaat.
Jack, namens ons allen, het Regiment, enorm bedankt voor hetgeen je voor het Regiment gedaan hebt en succes met het volgende hoofdstuk van je leven!

Een zeer geslaagd diner, gezellige avond in goed gezelschap!
BOREEL!!!!

Foto’s: RegimentsOog

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.