Regimentspenning in Zilver voor onderofficierskorps RHB

Het complete onderofficierskorps RHB is vorige week tijdens het Diner de Corps door de RC bedankt voor hun compassie en inzet voor het Regiment door het toekenen van de Regimentslegpennjng in Zilver. Hun inzet, vorming en toewijding zijn immers doorslaggevend bij de operationele missies, opleidingen, trainingen, wedstrijden en gereedstellingsactiviteiten van onze Regimentseenheden. De inscriptie op de legpenning luidt: ‘Het Bloed van Boreel’, waarmee weerspiegelt wordt dat de RHB onderofficieren de pilaren van onze constructie zijn, de hoekstenen van een gebouw, de ballen van een mannenlichaam en het hart van ons Regiment. 

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.