Reünie 102 Verkenningsbataljon 2020

Aan allen die (tussen 1957 en 1975) gediend hebben bij het 102 Verkennings Bataljon Huzaren van Boreel.

Na de vele uitermate enthousiaste reacties over de reünie van dit bataljon op 17 oktober 2018 willen wij kijken of een herhaling daarvan tot de mogelijkheden behoort. Kom op, voormalige huzaren, korporaals, onderofficieren en officieren die hierbij gediend hebben, laat wat van je horen zodat wij de reünie nog eens over kunnen doen! En wellicht is dat voor de laatste keer…

Na inventarisatie kunnen we zien of we in 2020 wat kunnen organiseren. We zijn gestart met inventariseren van de belangstelling, dit is een laatste oproep om je te melden. Heeft u zich al aangemeld, dan hoeft dat niet nog een keer; deze aanmeldingen zijn bij ons bekend.

Onderstaand vindt u een antwoordformulier welke u kunt insturen.

Met welgemeende Boreel-groet,
Huib Huigen en  Willem van de Geer

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.