Kranslegging

Op 25 november heeft het Regiment Huzaren van Boreel, kransen laten leggen op het ereveld Menteng Pulo in Djakarta. Onze gesneuvelde huzaren van de verkenningseenheden die we in voormalig Nederlands Indië hebben ingezet worden door ons immers niet vergeten. Hun offers voor vrede en veiligheid gedenken we ieder jaar rond onze Regimentsverjaardag. In dit kader willen wij u ook wijzen op de huidige TV-serie ‘Onze Jongens op Java’ die op NPO-2 wordt uitgezonden. De serie laat zien dat inzet, moed, opoffering en kameraadschap van alle tijden zijn. Het Regiment Huzaren van Boreel staat voor vrede en veiligheid, vroeger en nu. In Quatre Bras, Waterloo, tiendaagse Veldtocht, WO I, WO II, strijd in voormalig Nederlands Indië, Korea, Libanon, voormalig Joegoslavië, Irak, Afghanistan en Mali. Te paard, vanaf onze tanks, vanaf pantserwagens, te voet, per heli of achter de computer. Huzaren van Boreel IS vrede en veiligheid.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.