Bijschrijving elnt Lodders

Op 24 jan hebben we met een delegatie van het Regiment Huzaren van Boreel op de KMA de bijschrijving van de naam van elnt Menno Lodders op de gedenktafel officieren bijgewoond. Elnt Lodders kwam in 1992 in de buurt van Petersburg, tijdens een EU missie om het leven toen zijn helikopter in de Finse Golf stortte. Mooie toespraken, waaronder die van onze Jack van Egmond, zijn toenmalige opc bij 103 Verkbat. Emotioneel en toch mooi moment. We herdenken Menno bij RHB nog regelmatig. Hij blijft één van ons. Ter afsluiting nog de Boreelmars en Bonsoir Mes Amis gespeeld. Waardig initiatief van Kol Doense en Adj Boessen die de familie Lodders zeer waardeerde.


Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.