Koninklijke Onderscheidingen

Het Regiment Huzaren van Boreel is ontzettend trots te kunnen vermelden dat vandaag maar liefst twee actief dienende leden van ons Regiment een Koninklijke Onderscheiding hebben mogen ontvangen.

Op 23 april werd Carla de Vet via een video-teleconferencing met Minister van Defensie Anke Bijleveldt geïnformeerd dat ze was opgenomen als Ridder in de Orde van Oranje Nassau met Zwaarden. Carla de Vet behoort tot het reservepersoneel van de NatRes, maar is al jaren actief binnen ons Regiment Huzaren van Boreel. Ze regelt al jarenlang de veteranenbijeenkomsten van de Indië-eskadrons en is ook een gewaardeerd bestuurslid van de Vereniging Huzaren van Boreel. Vorig jaar is ze dan ook officieel benoemd tot RegimentsMatrone en gerechtigd tot het dragen van het cavalerie-uniform.

Op dezelfde manier is ook reserve-kolonel Fulco Stallman geïnformeerd dat hij ook Ridder in de Orde van oranje Nassau met Zwaarden is geworden. Kolonel Stallman is inspecteur van het reserve-personeel en eveneens een gewaardeerd lid van ons Regiment Huzaren van Boreel. Hij kreeg de decoratie vanwege jarenlange inzet voor het reservepersoneel van de Koninklijke Landmacht.

Namens ons Regiment Huzaren van Boreel wensen we beide decorandi van harte geluk met hun welverdiende Koninklijke Onderscheiding.

BOREEL

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.