Help onze regimentsgenoot

Beste regimentsleden.

Onze regimentsgenoot Ronald van Dort verloor in dienst van ons Regiment Huzaren van Boreel in 2008 beide benen in een noodlottig incident in Afghanistan. Dit incident en de inzet van zijn verkenningseenheid is genoemd in de voordracht voor het opschrift Uruzgan op ons Standaard. Sinds het noodlottig incident is hij echter een voorbeeld van veerkracht en wilskracht. Niet bij de pakken neerzittend, heeft hij gerevalideerd en Nederland, de Koninklijke Landmacht en ons Regiment Huzaren van Boreel met succes vertegenwoordigd bij de Invictus Games met het halen van enkele medailles. Ondermeer nam hij deel aan de onderdelen zwemmen, rolstoelbasketbal en rolstoeltennis.

Maar hij gaat verder en vult het CLAS motto (‘wij gaan door waar anderen stoppen’) op creatieve en doortastende wijze in. Zijn voornemen is nu om de eerste man te worden die de marathons van Tokyo, Boston, New York, Berlijn, Londen en Chicago, bekend als The Big Six, ‘uitrolt’. Deze missie kost natuurlijk geld en hiervoor is een crowdfunding actie begonnen. Het eerste gedeelte van het geld is binnen, maar er is meer nodig en daarvoor vraagt het Regiment Huzaren van Boreel uw hulp

Ronald van Dort is een voorbeeld voor ons allen en verdient uw en mijn gulle ondersteuning. Niet alleen in morele zin, maar ook in financiële zin. Ik moedig u allen aan om zijn crowdfunding initiatief financieel te steunen en zijn missie mogelijk te maken. Het is een eer voor ons Regiment Huzaren van Boreel om hem in onze gelederen te hebben.

Zie onderstaande link voor de crowdfunding actie.

https://www.runforkikamarathon.nl/ronald-van-dort-new-york-2020

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.