Regimentslid overleden

Met leedwezen geeft het Regiment Huzaren van Boreel bekend dat op maandag 9 november ons Regimentslid Wachtmeester 1 Dolf Eekhout is overleden aan een slepende ziekte. Dolf diende bij 42 Brigade Verkenningseskadron in Oirschot. Hij laat een vrouw en drie jonge kinderen achter. Het bericht van het overlijden van Dolf is bij ons en vooral zijn collega’s van 42 BVE hard aangekomen. Dolf wordt herinnerd als een toegewijde en fijne collega met liefde voor het verkennerswerk. In gebouw 241 (gebouw van de Geestelijke Verzorging op de kazerne te Oirschot) is in de stilteruimte de mogelijkheid tot condoleance. I.v.m. de coronamaatregelingen is er geen mogelijkheid om bij de uitvaart aanwezig te zijn. De uitvaart zal met beperkte militaire eer worden omlijst door huzaren en kaderleden van 42 BVE. Het regiment Huzaren van Boreel is hierbij vertegenwoordigd. We wensen zijn vrouw, kinderen, naasten en directe collega’s van 42 BVE veel sterkte met de verwerking van dit smartelijk verlies..
.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.