Regimentsverjaardag

Het Regiment Huzaren van Boreel is jarig en maar liefst 207 jaar oud geworden. Ondanks de COVID-beperkingen en het schrappen van alle diners, laten we dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. We hebben de situatie benut door ons te laten verleiden tot een video-optreden op YouTube. We zijn dus nu niet alleen een ‘Verkenners-Regiment’ maar nu ook een ‘Vlog’-Regiment. In deze video brengen we een toast uit op ons Koningshuis, op de banden tussen de familie Boreel en ons Regiment en schenken we aandacht aan onze gevallenen en overleden. Ik reken op u om deze video te bekijken en wijd en zijd te verspreiden.

Ik hoop ook dat u samen met de leden van de Regiment Commandogroep aan het einde van de video eveneens een toast wilt uit brengen op het welzijn van ons Regiment. Ik stel dan ook voor dat u een selfie van deze toast maakt en die naar de FaceBook Pagina van het Regiment stuurt. En selfies vanuit het buitenland worden extra gewaardeerd. Zodat we zelfs in COVID-tijd digitaal verbonden blijven binnen ons mooie Regiment. Het mooiste regiment van deze planeet: het Regiment Huzaren van Boreel.

BOREEL !

Kolonel Hans van Dalen
Regimentscommandant Huzaren van Boreel

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.