Vrijwilligers gezocht voor de Nationale Veteranenbegraafplaats in Loenen (NVBL)

Met de opening van de Nationale Veteranenbegraafplaats Loenen op 26 november 2020 door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander is een lang gekoesterde wens van veteranen in vervulling gegaan. Om de veteranen die respectvolle laatste rustplaats te kunnen bieden waar zij recht op hebben, is de Vereniging Vrijwilligers op zoek naar mensen die zich willen aansluiten bij één van de volgende vier werkgroepen:

• Werkgroep Beheer en Onderhoud Begraafplaats (BOB) 

• Werkgroep Gastvrijheid, Horeca en Toezicht (GHT)

• Werkgroep Begeleiding Uitvaarten, Bijzettingen en Evenementen (BUBE)

• Werkgroep Rondleidingen, Voorlichting en Educatie (RVE)

Heeft u belangstelling voor één van bovenstaande werkgroepen en/of wilt u meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@vrijwilligersnvbl-ogs.nl.  Zij waren er voor ons, laten wij er nu voor hen zijn. Meld u zich aan? 

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.