Herinneringsboek 103 Verkenningsbataljon

Op 30 april heeft de reünie-commissie 103 Verkenningsbataljon (o.l.v. Bgen b.d. George Eleveld) de eerste exemplaren van het herinneringsboek 103 Verkenningsbataljon uitgereikt aan de Regimentscommandant Huzaren van Boreel, kolonel van Dalen.

Het dikke boek is een aaneenschakeling van geschiedenis, wetenswaardigheden, anekdotes en foto’s van een opgeheven, maar zeker niet vergeten verkenningsbataljon. Een verkenningsbataljon met als embleem de ‘Trakehner’ en met vele nationale- en internationale prijzen en eerbetoon in de prijzenkast. Een bataljon wat de verpersoonlijking was van de Westerse vastberadenheid in de Koude Oorlog. Het boek zal op termijn digitaal ter beschikking komen van alle ingeschreven reünisten van 103 Verkenningsbataljon.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.