Walk4Veterans 2021

Beste Veteraan,

Wat een bijzonder jaar hebben we toch achter de rug! Alles was ‘anders dan anders’, er waren weinig contactmomenten en nauwelijks ‘echte’ activiteiten. 

Om toch lekker in beweging te blijven, nodigen we u van harte uit om mee te doen met de Walk4Veterans, hét sponsorevenement van Hulp voor Helden voor veteranen.

Walk4Veterans 2021: Vrij om te gaan
Van 26 juni, Veteranendag, tot en met 11 september kunt u wandelen, fietsen, hardlopen of een andere zelfbedachte activiteit ten uitvoer brengen! Bedenk een uitdaging, schrijf u in voor de Walk4Veterans en laat u sponsoren. De opbrengst komt ten goede aan diverse projecten voor veteranen zoals bijvoorbeeld de Veteranenhond. 

Wat kunt u doen?
We dagen u en uw medeveteranen uit om in een periode van 75 dagen, 75 kilometer af te leggen en daarmee ten minste 75 euro aan sponsorgeld op te halen.

U kunt zelf bepalen wanneer u erop uitgaat, hoeveel kilometer u per keer aflegt, en waar u dat gaat doen. Wat u ook bedenkt: Elke actie is geld waard! Er kan individueel meegedaan worden maar ook als team, bijvoorbeeld als ‘Team Vereniging Huzaren van Boreel (VHvB)’.

Op onze website www.walk4veterans.nl vindt u alle benodigde informatie en kunt u zicht rechtstreeks aanmelden als deelnemer.

Om de Walk4Veterans zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen, willen we u vragen om onze poster onder uw leden c.q. bezoekers te verspreiden. Wellicht is het ook mogelijk om deze poster te delen op uw website en op de sociale media van Vereniging Huzaren van Boreel (VHvB)? U vindt de poster door hier te klikken.

We hopen u snel te kunnen verwelkomen bij alweer de 8e editie van onze Walk4Veterans!

Met vriendelijke groet,

Team Walk4Veterans
info@walk4veterans.nl
055 – 355 40 39

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.