Veteranendag 2021

Veteranendag 2021

Jonkheer Willem François Boreel was in feite onze allereerste Regimentsveteraan. Maar onze Regimentsarts en nazaat Jaap Boreel is van mening dat daarmee de toenmalige en huidige huzaren tekort wordt gedaan:

“Ik zou toch voorál ook álle veteranen willen eren, niet alleen die van toen en niet alleen Huzaren, want zélfs toen al was het adagium, “we moeten het sámen doen”! En juist die broederschap, die kameraadschap, is zo tekenend voor “dé Veteraan”, zowel die van 1815, als de huidige nog levende veteranen. Want samen staan we sterk!”

Wij willen dan ook iedere Veteraan respectvol bedanken en wensen eenieder een fijne Veteranendag 2021.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.