Kascontrolecommissie

Regiment genoten (en deze keer richt ik mij voornamelijk naar de betalende leden)

Door de voor jullie bekende beperkingen is de Vereniging wederom niet in staat geweest een fysieke Algemene Leden Vergadering ( ALV) te laten plaats vinden. Er zijn op dit moment weinig mogelijkheden iets te organiseren en dat vinden wij heel vervelend. Gelukkig heeft de motor toertocht toch mogen doorgaan. Wat ook is gerealiseerd is de Kascontrole over de financiën en het verslag kunnen jullie hieronder lezen. Conclusie: de Vereniging staat er goed voor. Toch wil ik graag twee situaties kort toelichten. Het bestuur heeft besloten het bedrag (1596,55 euro) wat noodzakelijk was in de voorbereiding voor het tot stand komen van het boek “ Boreel, het verhaal van een Regiment Huzaren”, te schenken omdat dit prachtige boek ons allen betreft. Tevens hebben wij besloten dat de betalende leden dit boek gratis krijgen toegestuurd, dus de verzendkosten zijn voor de Vereniging en Defensie heeft het boek betaald (daarom kon het ook niet
verkocht worden). Daarna gaan wij bij de uitgever nieuwe boeken bestellen zodat deze dan wel kunnen worden verkocht aan al die anderen die belangstelling hebben. De prijs is nog niet bekend dus wordt vervolgd.

Namens het Bestuur van jullie Vereniging,
Stay Safe en “Blijf waarnemen”.
Johann Breukelman (Vz)

20210719_KCC

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.