Uitnodiging Regimentsdiner onderofficieren RHB

Geachte Regimentsgenoten,

Dit jaar bestaat ons Regiment 208 jaar en dit vieren normaal met het traditioneel Regimentsdiner voor huzaren/korporaals, onderofficieren en officieren.

Op dit moment hebben we nog steeds met een aantal COVID-19 maatregelen te maken waar ook PARESTO zich aan dient te houden. Op basis van de opkomst van afgelopen jaren i.c.m. de COVID-19 regelgeving zouden we Regimentsgenoten moeten uitsluiten om naar het Regimentsdiner te komen en dit is wat we juist niet willen. Zeker ook omdat deze Regimentsdiners een groot reünie gehalte hebben, maar ook bij dragen aan de saamhorigheid tussen de actief dienende en oud gedienden van ons Regiment.

Dit betekend dat het doorgaan van het Regimentsdiners onderofficieren op 4 november nog op rood staat. Hopelijk worden er met de komende persconferentie meer versoepelingen aangekondigd waardoor we de Regimentsdiners wel door kunnen laten gaan. Dan krijgt u zo spoedig mogelijk hierover bericht. 

Doordat de personeelskosten en menukosten bij PARESTO duurder zijn geworden hebben we dit moeten doorberekenen in de eigen bijdragen voor zo wel betalende leden als niet betalende leden.

Doordat er op de kazerne Stroe beperkte legering is zal de legering bestemd zijn voor de organisatie en Regimentsgenoten die buiten Nederland wonen.

J.F.N. de Jongh
                                                                                                                                                                                                        
Regimentsadjudant RHB

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.