Uitreiking Bronzen Fennek

Op 7 oktober heeft er wederom een Afghanistan veteranenbijeenkomst plaatsgevonden van het Regiment Huzaren van Boreel. Deze keer was al het personeel van het TFE 3 (destijds van 43 BVE), TFE 11 (destijds van 104 JVE) en OMLT 4 (destijds van 43 BVE) uitgenodigd. Alle leden van deze detachementen mochten als blijk van waardering en respect voor hun bijdrage en offers voor vrede en veiligheid in Afghanistan van het Regiment Huzaren van Boreel een Bronzen Fennek in ontvangst nemen. Ook andere Afghanistan eenheden van het Regiment Huzaren van Boreel zullen op termijn voor deze respectbetuiging worden uitgenodigd. Het Regiment heeft alleen tijd en financiën nodig om dit te regelen en is daarom gedwongen dit over een langere (meerjaarse) periode uit te smeren.

Bronzen Fennek

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.