ANNULERING NAJAARSACTIVITEIT

Helaas is door de huidige COVID-maatregelen de eindejaarsactiviteit van 27 november bij SV De Burgerwacht komen te vervallen.Wij proberen dit evenement in het voorjaar van 2022 opnieuw te organiseren, daarmee heeft u 2 keuzes :

  • Wij bewaren uw betaalde bijdrage tot het evenement opnieuw plaats vindt,
  • U ontvangt uw bijdrage terug op uw rekening.

Indien u van de 2e optie gebruikt wenst te maken, dan dient u een mail te sturen naar secretaris@huzarenvanboreel.nl onder vermelding van uw naam, eventueel na(a)m(en) van introducees waar u voor betaald hebt, woonplaatsbankrekeningnummer en het betaalde bedrag. Onze Penningmeester zal dan na controle het bedrag terug storten.
Het spijt ons u niet anders te kunnen berichten maar wensen u desondanks een prettig weekend toe.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.