Afronding VTO

Vandaag 14 december 2021 was een speciale dag voor ons Regiment Huzaren van Boreel. Deze morgen zijn namelijk de zwarte baret met zwaluwstaart uitgereikt aan een nieuwe lichting geslaagde verkenners die de vaktechnische opleiding hebben afgerond. Het Regiment Huzaren van Boreel feliciteert vanzelfsprekend iedereen met dit mooie resultaat en heet alle nieuwe verkenners welkom binnen onze gelederen.

Tot ‘Best Scout’ is ditmaal Huzaar1 Lisseveld uitgeroepen en de RegimentsCommandant Kolonel van Dalen mocht de prijs uitreiken. Het is de eerste keer dat deze prijs aan een vrouwelijke huzaar wordt uitgereikt en het Regiment Huzaren van Boreel is dan ook zeer trots op dit unieke feit. Huzaar1 Lisseveld is uit het juiste Boreel-hout gesneden. Ze viel vanaf het begin van de opleiding positief op. Ze nam vanaf het introbivak zichtbaar de leiding binnen haar groep en stimuleerde door hard werken en grote inzet haar medeleerlingen tot een hoger niveau, hetgeen in meerdere goede testresultaten van de groep tot uiting kwam. Zowel bij het voetoptreden als voertuigoptreden. Huzaar1 Lisseveld heeft over de gehele opleiding laten zien een top-verkenster te zijn. Ze was een voorbeeld voor haar medeleerlingen gedurende de opleiding en is een aanwinst zijn voor haar eenheid 42 BVE.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.