Bezoek aan BEL ISTAR Bn Heverlee

Op 18 mei heeft de Regimentscommandgroep Huzaren van Boreel een vriendschapsbezoek afgelegd bij haar Zusterregiment ‘Jagers te Paard’ BEL ISTAR Bn te Heverlee. De regimentscommandant en bataljonscommandant ISTAR, lkol De Meersman heette de Boreel-vertegenwoordiging hartelijk welkom. Er is uitgebreid gesproken over verkennerssamenwerking en regimentsbanden. O.a. zijn er afspraken gemaakt over deelname aan diners, beëdigingen, luitenantsbal, officiersplaatsing, oefenmogelijkheden en diverse voorlichtingen en kennisuitwisseling. Het Regiment Huzaren van Boreel is trots op deze band met het Regiment Jagers te Paard, die immers voortkomt uit een gezamenlijk verleden toen Nederland en België korte tijd één Koninkrijk vormden.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.