5e Boreel Motor ToerTocht

Op 17 juni heeft de vijfde Boreel Motor Toertocht (BMTT) plaatsgevonden. Onder verzwaarde, hete, weersomstandigheden werd er dit jaar een rondje IJsselmeer gereden. Rond 09.00 vertrokken 32 gemotoriseerde Boreel-verkenners naar Enkhuizen om daar (in bijzijn van familie) eerbetoon te brengen aan de dit jaar overleden Mei 1940 Ypenburg veteraan Klaas Appel. Daarna werd de verkenningstocht gemotoriseerd voortgezet richting Afsluitdijk en Kornwerderzand waar een gevechtsrust werd ingelast. Vervolgens werd West Friesland verkend en na het opruimen van kleine weerstanden, in de vorm van openstaande bruggen, de omgeving van Urk bereikt. Aan het einde van de middag werd de tocht in oostelijke richting voortgezet om het verkenningsdoel ‘The Big Oaks’ in Ruinerwold te bereiken. Een zeer geslaagde tocht. Weer uitstekend georganiseerd door Jack van Egmond, Pascal van den Baard en Huub Bindels! Volgend jaar zal de 6e BMTT plaatsvinden op 9 en 10 juni.

Plaats een reactie