Nieuwe webmaster(s)

Enige tijd geleden heeft Ton Leppers aangegeven te stoppen met zijn functie als webmaster Vereniging Regiment Huzaren van Boreel. Toen de Vereniging Regiment Huzaren van Boreel in 2007 werd opgericht ontstond tegelijkertijd de behoefte aan een website . Ton Leppers heeft destijds de eerste website opgezet samen met een geautomatiseerde ledenadministratie. Jaren later heeft hij de website overgezet naar een nieuw programma (WordPress).

Het bestuur van de regimentsvereniging heeft Roland van den Akker en Carl Dooyeweerd bereid gevonden de taak van webmaster over te nemen. Na een korte “inwerkperiode” beheren Roland van den Akker en Carl Dooyeweerd  vanaf 1 oktober jl. onze website.

Het contact blijft onveranderd: webmaster@huzarenvanboreel.nl

Het bestuur en het regiment bedankt Ton Leppers voor zijn jarenlange enorme inzet. Het bestuur dankt daarnaast de nieuwe webmasters voor hun bereidheid het werk over te nemen en wenst ze veel succes met deze belangrijke taak.

Plaats een reactie