Save the Date! BMTT-23

Let op: de inschrijving voor 2023 is gesloten!

Huishoudelijke Mededelingen 2023 (afgeschermd)

Op 9 juni 2023 is het weer zover, de 6 e editie van de Boreel Motortoertocht staat weer in de stijgers.

Dit jaar start de BMTT om praktische redenen vanuit ’t Harde. Op 8 Juni zou op de Tonnetkazerne de in ere herstelde traditionele Boreelsportdag plaatsvinden, deze is echter geannuleerd.
Speciaal voor de BMTT zijn er 29 bedjes beschikbaar om te kunnen overnachten op de Tonnetkazerne.

Nog niet alles is in kannen en kruiken er wordt nog gewerkt aan het definitieve programma maar in het kort zal de tocht als volgt verlopen:

De opstart van de tocht zal plaatsvinden bij La Place aan de andere kant van de A28 in ’t Harde. Via een route verplaatsen we dan naar Begraafplaats Norelbos in Epe om daar een korte herdenking te houden voor de in 2007 in Afghanistan gesneuvelde Kpl1 Ronald Groen van 43 BVE.
Via een vervolgroute gaan we ergens lunchen en eventueel ook nog ergens koffie drinken om de dag af te sluiten op Motorcamping “de Hei” met een ontvangst, een maaltijd, wat te drinken en om te overnachten (hoeft natuurlijk niet) en indien gewenst de volgende ochtend voor vertrek een ontbijt.
Om niet achter het net te vissen heb ik bij “de Hei” 20 slaapplaatsen gereserveerd in de blokhutten, maar er is ook de mogelijkheid om met een tentje of op zolder te slapen. Slapen is wel met een eigen kussensloop en slaapzak !!

Opgeven dat je wil deelnemen kan alvast via een mailtje aan;

                                               motortoertocht@huzarenvanboreel.nl

Geef dan vast aan of je wilt blijven slapen op de Tonnetkazerne en hoe je wilt overnachten bij “de Hei” zodat ik eventueel nog blokhut slaapplaatsen kan bij reserveren of afbestellen.
Zodra het definitieve programma bekend is krijg je dan een inschrijfformulier toegestuurd en na deze ingevuld terug te hebben ontvangen en het betaalverzoek is voldaan, sta je ingeschreven.

Ik heb er weer zin in, tot 8 of 9 juni,

Jack van Egmond

(C) Min.v.Defensie

Plaats een reactie