Uitreiking Bronzen Fenneks

Op 17 mei hebben we alweer voor de 6e keer ’Bronzen Fenneks’ uitgereikt aan Afghanistan veteranen van het Regiment Huzaren van Boreel. Waarnemend regimentscommandant luitenant-kolonel Ben Doomernik reikte aan deelnemers van TFU 12, Force Protection en individuele Uruzgan gangers het kleinood uit dat zijn voor hun inzet en offers kregen.

Tijdens de uitreiking was er live verbinding met Erbil, Irak waar onze regimentscommandant, kolonel Hans van Dalen momenteel ingezet als Senior National Representative, de 25e CBMI-missie aan het afronden is.

De uitreiking vond dit keer plaats in Schaarsbergen, bij Echos Home De Landing. Na de formele uitreiking klonk het Boreellied luid uit alle kelen die met een glaasje Boreelbitter gesmeerd werden.

Er zijn nog enkele uitreikingen, waaronder die voor individuele uitzendingen, te gaan. Indien u hiervoor in aanmerking komt graag de volgende gegevens mailen naar de regimentsadjudant:  JFN.d.Jongh@mindef.nl

voorletters, naam, rang van destijds, inzeteenheid (bijv TFU 2, HQ RC(S), HQ ISAF, PRT 4, PSE 4 etc.) en periodes.
*Indien het meerdere inzetten betreft graag dus meerdere sets inzetgegevens doorgeven.

BOREEL!

Hier nog enkele foto’s van ons RegimentsOog:

Plaats een reactie