Veteranendag 2023, loop mee!

Komt en loop mee!

Defilé tijdens Nederlandse Veteranen Dag zaterdag 24 juni 2023

Voor de vroege vogels onder ons: het Malieveld gaat om 09:00 uur open. Uiteraard zijn onze winkeltjes van Boreel en Prinses Catharina Amalia weer aan elkaar. Hier kun je parafernalia van de regimenten kopen of een polo met embleem.

Om 13:00 uur stellen wij lekker koel op onder de bomen op de Koekamp bij bordje Nr. 63 en gaat het defilé van start.

Voor degene die zich via het VI hebben opgegeven heb ik, Meino Jongma,vanaf 11:00 uur jullie lunchbonnen etc. in de KL-tent. Voor diegene die niet in de gelegenheid waren zich op te geven, gewoon om 13:00 uur aansluiten bij het opstellen. Er is nog ruimte genoeg en des te meer zielen des te meer vreugd.

Komt en loop mee het tenue zie je op de foto (geen korte broeken)Rugzakken/-jes kunnen tijdens het defilé in de winkeltenten worden gelegd.

Plaats een reactie