Oproep 76e Airborne wandeltocht

Beste Regimentsgenoten,

In 2016 hebben we vanuit de Vereniging Huzaren van Boreel voor het eerst met een kleine groep meegelopen met de 15 km tocht.
Naar goed gebruik binnen de Cavalerie is wat eenmaal is georganiseerd daarna traditie. Om deze traditie voort te zetten willen we ook op zaterdag 2 september 2023 (nadat editie 2020 en 2021 uitvielen vanwege Corona) weer met een groep meelopen met de 15 km tocht.

Programma zaterdag 2 september 2023:
o 10.15 uur – verzamelen op Sportpark Hartenstein(achter museum), Utrechtseweg 232 – 6862 AZ Oosterbeek ter hoogte van de registratietenten (linkerzijde als je binnenkomt) Wees op tijd, want we vertrekken echt om 11.00 uur !!
o 10.57 uur – Reveille geblazen, aansluitend 2 minuten stilte.
o Vanaf 11.00 uur: start defilé langs eretribune, waarbij fungerend grpcdt groet brengt aan eretribune, daarna in eigen tempo verder het 15 km parcours volgen.
o Halverwege parcours: bezoek aan erebegraafplaats Oosterbeek alwaar de groep de eregroet brengt en een kleine zg. poppykrans neerlegt bij het monument voor de gevallenen.
o Terugkomsttijd Sportpark: ca. 14.30 uur, afhankelijk van het aantal rustmomenten voor eten & drinken.

o Tenue: zwarte baret, blauw Boreel poloshirt KM, blauwe spijkerbroek, evt. kleine rugzak en stevige wandelschoenen/kisten.
TIP: zorg wel voor voldoende eten & drinken onderweg.
o Parkeren: je kunt met de auto naar één van de aangewezen parkeer-weilanden aan de rand van Oosterbeek (volg de P-borden) en vandaar met de pendelbus naar de omgeving van Sportpark Hartenstein.
o Met Openbaar Vervoer: vanaf station Oosterbeek rijden er eveneens pendelbussen richting het Sportpark; de afstand is ook te voet te overbruggen.
o Kosten deelname: ‘gratis’, gaat ten laste van de kas VHvB.

o Aanmelden: tot uiterlijk 20 augustus a.s. via huzn-kpls@huzarenvanboreel.nl

! vermeld tevens of je voor de eerste keer of de zoveelste keer meeloopt. (ivm uitreiken juiste Airbornespeld na afloop; geef je niks op dan krijg je de medaille voor je eerste deelname).

LET OP:
als je je eenmaal hebt opgegeven, vertrouwen we erop dat je ook daadwerkelijk komt !

We hopen niettemin op voldoende opkomst voor een volwaardig Boreel-detachement !!

Zien we je daar?

Plaats een reactie