Voorwoord eerste voorzitter VVHvB

Hallo Regiments-Boreel genoten.

In de functie van jullie Voorzitter wil ik graag informeel gebruik maken van onze website om toch de in mijn optiek belangrijke Regiments “dingetjes” met jullie te delen.

Jullie zijn lid of worden nog lid van het mooiste Regiment van de Koninklijke Landmacht. Ons doel is Vinden-Binden en Ontmoeten. Dit proberen wij te bewerkstelligen door het aanwezig zijn bij herdenkingen en het organiseren van activiteiten waaraan iedereen kan deelnemen. Wij zijn bijvoorbeeld elk jaar nadrukkelijk aanwezig op de Nationale Veteranendag in Den Haag met de avond vooraf een geweldige traditionele BBQ. Ons prachtige blad “De Verkenner“ die jullie op de hoogte brengt wat er allemaal gebeurt binnen BOREEL. Wij hebben een netwerk die collega’s met problemen professioneel helpen. Met respect wil ik vermelden onze nog steeds aanwezige Indië-Veteranen (ook in het buitenland) voor hun bijdrage aan het Regiment en het daar waar mogelijk aanwezig zijn op de reünies in Amersfoort. Uw betrokkenheid is nog steeds Inspirerend.

Wij zijn het enige Regiment binnen het CLAS dat elk jaar haar verjaardag viert met een Officiers, Onderofficiers en een Korporaals/Huzaren diner.

Betalend lid zijn ondanks de 15 euro per jaar, is vaak voor velen een drempel. Kijk er nog eens goed naar want het geeft jullie veel voordelen.

Verkenners, neem waar, kijk vooruit en denk aan de toekomst van jullie Regiment. “BOREEL“.

Johann Breukelman