Steun het nieuwe monument – een initiatief van Indië-veteraan Gerard van der Lee (herinnering)

Tijdens diverse gelegenheden, zoals onze reünies voor de Indië Veteranen, heeft Gerard (Indië 3-2 RHvB) zijn plan voor een monument aan de aanwezigen uitgelegd: het Verbindend Monument. De inspiratie voor het monument is het gedicht dat wachtmeester Kortekaas in Indië schreef in 1949, toen zijn gesneuvelde kameraad begraven zou worden. Het monument is echter niet alleen voor de mensen die in Indië zijn geweest, lees daarom de flyer met een mooie uitleg over het hoe, waarom en het gedicht en hoe eventueel te ondersteunen. Namens het Regiment en de Vereniging moedigen wij jullie aan om dit initiatief te ondersteunen.

NIM flyer fondsenwerving

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.