Beëdiging RHB

Vandaag hebben we een vijftigtal Regimentsgenoten opgenomen in ons Regiment. Op historische grond Buitenplaats Beeckestijn, waar de grondlegger van ons Regiment is opgegroeid, hebben de kersverse Regimentsgenoten hun eed of belofte afgelegd op ons Standaard, ten overstaan van Regimentscommandant kolonel Hans van Dalen. 
Onze Standaard werd door onze Regimentsadjudant Mike Helms voor de laatste keer gedragen voor een dergelijke ceremonie. Mike zal zijn functie later deze maand overdragen aan adjudant Johan de Jongh. RC kolonel Hans van Dalen dankte Mike voor zijn vele jaren van inzet als Standaarddrager van ons Regiment. 
Naast de te beëdigen militairen, eenheden, ouders en vrienden was er ook een delegatie van de familie Boreel aanwezig. Regimentsarts Jaap Boreel was de paradecommandant die het geheel in goede banen leidde. De mannen van 4.Kp Panzerbatallion uit Bergen hadden voor deze gelegenheid hun nieuwe tankoveralls aan. 

Foto’s RegimentsOog

Plaats een reactie