Oproep Afghanistan boek

Regimentsgenoten,

Misschien al bekend maar de Commandogroep van het Regiment Huzaren van Boreel is tussen de bedrijven door, bezig een boek samen te stellen over de ervaringen van Boreel veteranen in Afghanistan. Het is immers belangrijk om ervaringen vast te leggen voor onszelf en voor degene die na ons komen.

Veel veteranen hebben hun verhalen gelukkig al gedeeld met de redactiecommisie. Het boek dreigt dus al meerdere honderden pagina’s dik te worden. Prima dus.

Mocht u als Afghanistan veteraan van het Regiment Huzaren van Boreel ook bereid zijn om persoonlijk Afghanistan materiaal af te staan voor opname in dit boek, dan zou dat geweldig zijn. Te denken valt aan verhalen, dagboeken, foto’s en kaartjes. Het boek komt niet in de openbare verkoop en blijft een boek van veteranen voor veteranen.

U kunt uw bijdrages mailen aan JA.v.dalen@mindef.nl

BOREEL!

Plaats een reactie